Перший крок в огранізації весілля

Весілля — гучне свято. Для когось мрія, а для когось обов'язок. А дехто взагалі ним нехтує. Але якщо Ви вже наважились  на організацію цього дійства, то хочете, щоб все було на найвищому рівні, правда? Хочете щоб і Вам, і гостям все сподобалось. З чого ж починається ця тривала організація і чим вона закінчується? І що ж ми маємо в результаті?

Взагалі, весільний день можна поділити на такі етапи: ранок (наречена та неречений збираються); викуп (зустрічаються);вінчання; церемонія розпису; прогулянка (фото та відеозйомка); бенкет. І це все традиційно відбувається за один день. Наречена думає про те як зробити все і зразу, наречений — як спокійніше до цього всього поставитись, батьки — про гостей та ресторан. А що вийде в кінцевому результаті покаже робота фотографа та відеооператора. Весільний день швидко минає, спогади стираються, а фото та відеоматеріал зберігається. 

Мені здається, що  найкраще починати підготовку весілля з пошуку фотографа та відеооператора. Раджу це не тому, що сама фотограф, а тому що:

— фотограф чи відеооператор побував у всіх ресторанах околиці і може поділитись враженнями;
— знає цікаві, популярні і не дуже місця для зйомки;
— знає десяток ведучих весілля та музикантів;
— знайомий з флористами, організаторами фуршетів та декораторами;
— може порадити де замовити весільний автомобіль (лімузин чи раритетну машину);
— може допомогти визначитись у виборі стилю весілля.

І це далеко не весь список того, що знає професійний фотограф чи відеоператор.

Чому саме фотограф і відеооператор так багато знають? А тому, що саме ці дві (чи більше) людини супроводжують молодят цілий їх весільний день. В цей день вони їхні найкращі друзі й порадники. Тому, дуже важливо налагодити з ними контак заздалегідь, обговорити всі важливі деталі, та розказати всі свої побажання щодо їхньої роботи, щоб досягнути бажаного — якісного фото та відеоматеріалу своєї урочистої події — весілля.

2 коментарі

Вікторія Яшан
— фотограф чи відеооператор побував у всіх ресторанах околиці і може поділитись враженнями;
Не факт!
Оксана Ковальова
Не факт, що побував чи, що може поділитися враженнями? Якщо перше, то відповідаю. Насправді ресторанів, які вміщають достатню кількість гостей буковинського весілля (пишу саме про буковинське, бо працюю тут) не так уже й захмарно багато. Ти права в тому плані, що фотограф, можливо, й не знімав в у всіх ресторанах, але міг там бути як гість і побачити якісь плюси закладу, та запам'ятати їх. Я так роблю. Все ще залежить від самого фотографа чи відеооператора. Тому вирішувати все ж молодятам, до кого їм звертатись. Фотограф, який зняв велику кількість весіль в різних закладах, послухавши бажання і співтавивши можливості молодої пари може спокійно порадити їм декілька варіантів.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте